Generelt

Kjøp via vår nettbutikk (avtalen) er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning. Selger er E-Gruppen NUF, Rysvea 60, 2322 Ridabu (org nr 998283434) og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Våre priser

Alle priser er inklusive merverdiavgift (moms), og det vil aldri tilkomme beløp utover det som tydelig fremgår på nettsiden.

Fraktkostnad

Vi tilbyr gratis frakt ved bestilling over 500 kr. Ved bestillinger under 500 kr betaler du kun 59 kr i frakt.

Levering

Varer sendes fortløpende og senest få dager etter at vi mottar din bestilling. Levering skjer med tjenesten Helthjem og i hovedsak leveres pakken på døren hos deg. I de tilfeller hvor Helthjem ikke tilbyr levering i ditt område, leveres pakken med PostNord til ombud.

Transporttiden (fra vi sender varene til de ankommer hos deg) vil variere etter hvor i landet du bor, men beregnes til 1-5 dager. Vi leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen.

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt varen. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper uten unødig opphold og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Varen skal leveres hos kjøperen eller hos ett utleveringssted med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Åpent kjøp (Angrerett)

Angrerettloven gir deg rett til å returnere varen innen 14 dager etter at du har mottatt den. Det vil si at du innen 14 dager etter mottatt vare fritt kan returnere den til oss. Vi har derimot utvidet angrefristen til 60 dager, fordi vi selv er småbarnsforeldre og vet at 14 dager noen ganger er veldig kort tid når man skal rekke med alt. Vi vil at du og barnet skal få mulighet til å prøve det du har kjøpt i ro og mak, og returnere til oss om det ikke skulle passe eller falle i smak. For at angreretten skal kunne benyttes må varen(e) være i ny stand. Alle merkelapper må fortsatt være festet på varen(e) som i original stand. Varen(e) skal pakkes på en forsvarlig måte, slik at skader ikke oppstår under frakt fra deg til oss. Bruk gjerne originalemballasjen. Legg ved kvittering og en melding om at du ønsker å benytte deg av åpent kjøp (angrefrist). Vi betaler tilbake penger på din konto straks vi har mottat og kontrollert varene.

Reklamasjon

Alle varer som sendes fra oss er garantert nye og feilfrie. Skulle det derimot oppstå en situasjon hvor en vare har en feil eller skade, kontakt oss på e-post, og vi vil informere om videre prosess. Ved reklamasjon betaler vi returfrakten. Ved en eventuell tvist mellom kunde og Babysvømmere.no, forholder vi oss til Kjøpsloven og Forbrukerombudet.

Uavhentede varer

Varer som sendes til utleveringssted (ombud) blir returnert til oss dersom de ikke blir avhentet innen de oppsatte frister hos PostNord (normalt 7 dager). I slike tilfeller vil vi avkreve en avgift på kr 100,- for å dekke inn de merkostnader vi har ved at pakken returneres til oss, kontrolleres og tilbakeføres på lager. Avgiften vil trekkes fra på beløpet som refunderes.

Returadresse

Ved åpent kjøp (angrefrist) og reklamasjoner benyttes følgende postadresse:

E-Gruppen
Rysvea 60
2322 Ridabu

Ønsker du å komme i kontakt med oss, send en mail til hei@babysvommere.no.

Betaling

Vi tilbyr betaling med kort og Vipps. Når du handler hos oss, betaler du alltid sikkert via kortselskapenes eller Vipps egne systemer.

Babysvømmere.no har av sikkerhetsmessige årsaker ikke tilgang til eller innsikt i de betalingsopplysninger du oppgir når du bestiller. All betalingsinformasjon går via krypterte linjer og gjøres på sikre servere hos betalingsleverandør.

Personvern & Sikkerhet / GDPR

Babysvømmere.no utleverer aldri dine opplysninger videre til tredjepart. Vi vil heller aldri lagre opplysninger som ikke er nødvendige for å kunne levere din ordre til deg. Dersom du ønsker tilgang til dine lagrede opplysninger hos oss, har du krav på å få utlevert dette. Ønsker du å få slettet de opplysninger vi har lagret om deg (navn, adresse og ordreinformasjon), gjør vi dette på oppfordring fra deg. Betalingsopplysninger vil aldri bli lagret hos oss.